Riserva Statale Badia Prataglia II

8.500,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 x 850,00 rentevrij
Artikelnummer: ONTLV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Riserva Statale Badia Prataglia II

Unieke kunstwerken van Karin Vermeer

De serie “The Forest Scapes” is een nieuwe, originele collectie van foto’s die kunstenares Karin Vermeer tijdens haar reizen in en buiten Nederland heeft gemaakt. Elk kunstwerk in deze serie is een unieke weergave van de natuur, waarbij Vermeer haar fotografische talent combineert met schilderkunstige technieken.

Inspiratie uit Riserva Statale Badia Prataglia

“Riserva Statale Badia Prataglia II” is gebaseerd op een foto die Karin Vermeer nam in het prachtige natuurreservaat Riserva Statale Badia Prataglia. Deze specifieke locatie heeft haar geïnspireerd om een kunstwerk te creëren dat de serene en mystieke sfeer van het bos vastlegt.

Techniek en materialen

Voor dit kunstwerk heeft Vermeer een dikke laag gel mediums aangebracht op de afbeelding, waardoor een rijke textuur ontstaat. Vervolgens heeft ze over deze laag geschilderd, wat resulteert in een bijna 3D-effect. Dit unieke stuk is met de hand gemaakt op papier en linnen, en gemonteerd op een hoogwaardig 3D aluminium frame. De afwerking met een satijnen coating geeft het geheel een elegante en verfijnde uitstraling.

Gedetailleerd en uniek

“Riserva Statale Badia Prataglia II” onderscheidt zich door zijn gedetailleerde en gestructureerde afwerking. Het kunstwerk is niet alleen een visuele ervaring, maar nodigt ook uit tot aanraking en verkenning van de verschillende lagen en texturen. Het is een bijzonder stuk dat een unieke toevoeging zal zijn aan elk interieur.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden we een zorgvuldig geselecteerde collectie van unieke kunstwerken, kunstuitleen en professionele lijstenmakerij. Elk stuk in onze galerie is met passie en vakmanschap gemaakt, en “Riserva Statale Badia Prataglia II” is daar geen uitzondering op. Voeg dit prachtige kunstwerk toe aan je verzameling en geniet van de schoonheid en inspiratie die het brengt.