Concrete

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QEIJT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Concrete – een kunstwerk van Karin Vermeer

Uniek en exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden wij de unieke mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in diverse formaten te kopen of te huren. Dit zorgt ervoor dat het werk perfect aansluit bij jouw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in beperkte oplage, met maximaal 25 stuks beschikbaar.

Hoogwaardige kwaliteit en authenticiteit

“Concrete” is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer, opgespannen op hoogwaardig linnen waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen! Elk werk wordt met de hand vervaardigd en vertoont subtiele verschillen, wat elk stuk uniek maakt. In onze galerie presenteren wij een uitgebreide collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen.

De grootste collectie van Karin Vermeer in Nederland

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen je van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de momenteel beschikbare werken.

Karin Vermeer over haar artistieke proces

Karin deelt haar artistieke proces: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Bezoek onze galerie of bestel online

Na ontvangst van je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen. Wij nodigen je van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in het echt te bewonderen.