Diana Ross

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: FDLDG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Diana Ross – een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken op maat

Exclusief bij Amersfoort Art kunt u de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten kopen of huren. Hierdoor past het werk altijd perfect bij uw interieur. Elk kunstwerk is verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat zorgt voor een unieke toevoeging aan uw collectie.

Een ode aan een soullegende

Diana Ross is een adembenemend kunstwerk dat de iconische soullegende op een bijzondere manier vastlegt. Karin Vermeer combineert innovatieve fototechnieken met acryl op linnen, waardoor een dynamisch en levendig beeld ontstaat. De toevoeging van diverse soorten structuurpasta’s geeft het werk een verbluffende diepte en textuur.

Hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk exemplaar net een beetje anders is. Dit maakt elk stuk uniek en bijzonder.

Certificaat van echtheid

Bij aanschaf van Diana Ross ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen. Na uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Ontdek de grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de veelzijdige werken van deze getalenteerde kunstenaar te bewonderen. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid van specifieke werken.

Over de kunstenaar

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Bezoek onze galerie of neem contact met ons op voor meer informatie over de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer.