Flint

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: JTQNT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flint – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art heeft u de unieke mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat elk stuk bijzonder maakt.

Over het kunstwerk “Flint”

Flint is een prachtig portret van Karin Vermeer en het ‘zusje’ van Dark Flint. De mooie, warme tinten geven een geweldige uitstraling in ieder interieur. Het kunstwerk is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen en is bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een verbluffende uitstraling geeft. Opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd, kan dit kunstwerk direct aan de muur worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Ook online te bestellen, waarbij we na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”