En Bass

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: YYXBV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

En Bass – een imponerend kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art biedt zich de unieke kans om de indrukwekkende kunstwerken van Karin Vermeer te kopen of te huren in diverse formaten. Zo past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat elk stuk bijzonder en uniek maakt.

Bijzondere bewerking en hoogwaardige materialen

En Bass is een imponerend kunstwerk dat direct de aandacht trekt. De naam klinkt spannend en dat is precies wat je ervaart wanneer je voor dit kunstwerk staat. Karin Vermeer heeft gebruik gemaakt van een unieke combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. De diverse soorten structuurpasta’s die zijn toegepast, maken het werk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar nodigen ook uit om het aan te raken.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, waardoor geen enkel stuk precies hetzelfde is. Dit maakt elk exemplaar uniek en persoonlijk. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Bovendien wordt En Bass geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaarheid en contact

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken van dichtbij te ervaren. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Bestel En Bass nu online bij Amersfoort Art en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie!