Craquelé

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: FVNRD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Craquelé – Een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we de exclusieve mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor kan “Craquelé” perfect aansluiten bij jouw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat elk werk uniek en waardevol maakt.

Craquelé: een opvallend kunstwerk

“Craquelé” is een opvallend kunstwerk van Karin Vermeer, dat direct in het oog springt door de warme roodbruine kleur. De gebruikte structuurpasta’s geven het werk een bijzonder ruimtelijk effect en nodigen bijna uit om het kunstwerk aan te raken. In dit geval: het mag! Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij ook de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan “Craquelé” direct aan de muur worden gehangen.

Met de hand vervaardigd en uniek

Karin Vermeer’s kunstwerken worden met de hand vervaardigd en vertonen allemaal subtiele verschillen, waardoor elk werk uniek is. In onze galerie presenteren wij een uitgebreide collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen. Na ontvangst van je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.

De grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. We nodigen je van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de momenteel beschikbare werken.

Karin Vermeer over haar artistieke proces

Karin Vermeer vertelt over haar artistieke proces: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Kom langs in onze galerie in Amersfoort en ontdek de unieke kunstwerken van Karin Vermeer.