Iolite B

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: UAAVK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Iolite B – een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken op maat

Exclusief bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten kopen of huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Over Iolite B

Iolite B is een formidabel kunstwerk van Karin Vermeer. Deze samengestelde foto van een model levert een bijzonder fraai exemplaar op, waarin teksten van diverse magazines zijn verwerkt. Het kunstwerk combineert fototechnieken en acryl op linnen en is daarna bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Contact en beschikbaarheid

Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.