Flowers I

495,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: SDENB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowers I – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Ontdek de schoonheid van Flowers I, een prachtig kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit schilderij is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen, zonder dat een lijst nodig is.

Overweldigende kleuren en levendigheid

De kleuren van Flowers I zijn in het echt nog mooier en levendiger dan op de foto. Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit ervan garandeert.

Bezoek onze galerie of kunstuitleen

U kunt Flowers I bewonderen in onze galerie in Amersfoort of kiezen voor onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Jochem de Graaf – een autodidactische kunstenaar

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn unieke manier van werken en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen. Het reliëf zorgt voor een enorme dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog eens extra wordt benadrukt.

Een veelzijdig oeuvre

Jochem de Graaf heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes. Allen in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website.

Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.