People V

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: NQLWD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People V – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek het prachtige langwerpige figuratieve schilderij “People V” van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit unieke stuk, geschilderd met olieverf op linnen, wordt gekenmerkt door zijn doorlopende zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. De levendige en rijke kleuren van dit kunstwerk komen in het echt nog beter tot hun recht, wat zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring.

Authenticiteit en certificaat

Bij aankoop van “People V” ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit kunstwerk garandeert. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar – Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, woonachtig en werkend in Bunschoten, is een autodidactische kunstenaar wiens passie voor schilderen duidelijk zichtbaar is in zijn werk. Zijn unieke techniek en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking die door lichtinval en schaduwwerking wordt versterkt.

Breed scala aan onderwerpen

Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen)figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met behulp van een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna hij met kleinere hulpmiddelen de verfijning aanbrengt.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie.