People IX

225,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 6,75 p/maand
  • U spaart 4,50 p/maand
Huur voor € 6,75 p/m
Artikelnummer: ORBBR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Schitterend figuratief schilderij gecreëerd door Jochem de Graaf. Dit kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen, met de zijkanten van het doek eveneens met zorg beschilderd, waardoor het direct opgehangen kan worden. De levendige kleuren van dit kunstwerk komen in werkelijkheid nog mooier tot hun recht. Het wordt geleverd met een geldig certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar het ook beschikbaar is voor kunstuitleen. Bovendien is het mogelijk om dit kunstwerk online aan te schaffen. Zodra we uw bestelling ontvangen, nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen recht op retournering.

Amersfoort Art Galerie herbergt wellicht de grootste en ongetwijfeld de prachtigste verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie, en u bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen.

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een gepassioneerde autodidactische kunstenaar. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een unieke dimensie toe aan zijn schilderijen, met reliëf dat diepte en textuur geeft. De invloed van licht en schaduw benadrukt dit nog verder. Jochem heeft een uitgebreide collectie en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen)figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpen, allemaal in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgebouwd met modeleerpasta en zijn altijd vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Hij brengt de verf aan met een plamuurmes, een dik penseel of een spatel, en verfijnt deze met kleinere hulpmiddelen.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst kosteloos bezichtigen? U heeft bij Amersfoort Art de mogelijkheid om kunstwerken van Jochem de Graaf zowel te kopen als te huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, dat u kunt inzetten voor de aanschaf van het betreffende kunstwerk. Als u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk aanschaffen of huren, waarbij u uw spaartegoed behoudt. Deze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor verdere details.