Trustful I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: PTBDE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Trustful I – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Exclusieve kunstwerken in beperkte oplage

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit unieke kunstwerk, genaamd Trustful I, is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, waardoor het een exclusief en waardevol stuk is voor elke kunstverzamelaar.

Bijzondere materialen en hoogwaardige afwerking

Trustful I is gedrukt en bewerkt op leder, wat resulteert in een bijzonder patroon met een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk garandeert.

Hans Jochem Bakker: een autodidactische kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en komt uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament in zijn thematiek geïntegreerd. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Een evolutie in stijl en expressie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit leverde zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen op. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl. Deze verandering markeerde een bevrijding van zijn zelfopgelegde beperkingen en bracht een nieuwe, tomeloze vreugde in zijn werk.

Een harmonieuze eenheid van vorm, kleur en beweging

Bakker’s kunst is zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Alles in zijn werk is in beweging, wat ook de belangrijkste reden is voor hem om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt het schilderij compleet en creëert een harmonieuze eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie of koop online

U bent van harte welkom om Trustful I en andere kunstwerken van Hans Jochem Bakker te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Uiteraard kunt u dit exclusieve kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Ontdek de unieke wereld van Hans Jochem Bakker en voeg een bijzonder kunstwerk toe aan uw collectie met Trustful I.