Avec Amour II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: LCTJE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Avec Amour II door Hans Jochem Bakker

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, “Avec Amour II,” is een ware blikvanger en is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks.

Unieke materialen en hoogwaardige afwerking

“Avec Amour II” is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk onderstreept.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament verwerkt in zijn eigen thematiek. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor onderwerpen zoals stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege carrière volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en technisch indrukwekkende visioenen. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering. Deze verandering markeerde een bevrijding van zijn eerdere, zelfopgelegde beperkingen en bracht een tomeloze vreugde in zijn nieuwe werken.

Puur en gepassioneerd

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarshart. Zijn werken zijn voortdurend in beweging, wat ook de belangrijkste reden is waarom hij blijft schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij tot een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Online beschikbaar

Dit prachtige kunstwerk is ook online te koop via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Ontdek “Avec Amour II” en andere werken van Hans Jochem Bakker in onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.