Temptation II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: NVBJH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek de unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Bijzondere kunstwerken in beperkte oplage

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit exclusieve kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks. Elk exemplaar is gedrukt en bewerkt op leder, wat resulteert in een uniek patroon en indrukwekkende structuur.

Hoogwaardige afwerking en presentatie

Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de originaliteit en kwaliteit van uw aankoop.

Gemakkelijk online te bestellen

Naast een bezoek aan onze galerie in Amersfoort, kunt u dit kunstwerk ook eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Over de kunstenaar: Hans Jochem Bakker

Een autodidact met een rijke artistieke achtergrond

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grote namen zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn thematiek, waaronder een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Een evoluerende stijl

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Deze bevrijding bracht een tomeloze vreugde in zijn werk, dat zich kenmerkt door spontane, eerlijke en gepassioneerde uitingen.

De essentie van beweging

Alles in Bakker’s werk is in beweging, wat ook de belangrijkste reden is voor hem om te blijven schilderen. De schilderhandeling wordt compleet door deze dynamiek, waardoor elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging wordt.

Bezoek Amersfoort Art om deze bijzondere kunstwerken van Hans Jochem Bakker te ontdekken en uw collectie te verrijken met een uniek en authentiek kunstwerk.