Beautiful II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: FNSCE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Exclusieve kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Unieke kunstwerken in beperkte oplage

Bij Amersfoort Art vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, waardoor elk exemplaar een uniek en waardevol bezit is. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een opvallend patroon en een indrukwekkende structuur.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Deze hoogwaardige afwerking garandeert een langdurige duurzaamheid en een professionele uitstraling. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit.

Beschikbaar voor aankoop en kunstuitleen

Onze kunstwerken van Hans Jochem Bakker zijn beschikbaar in zowel onze galerie in Amersfoort als online. U kunt deze prachtige werken eenvoudig aanschaffen of tijdelijk lenen via onze kunstuitleenservice. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe kunstwerk.

Over Hans Jochem Bakker

Een autodidactische kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament geïntegreerd in zijn eigen thematiek. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een expressionistische stijl, waarbij hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Deze bevrijding spreekt uit zijn nieuwe werk, dat een tomeloze vreugde en spontaniteit uitstraalt.

De passie van een kunstenaar

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles is in beweging in zijn werk, wat ook de belangrijkste reden is om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging, en zorgt ervoor dat zijn kunstwerken blijven fascineren.

Kom langs in onze galerie in Amersfoort of bekijk onze collectie online om deze bijzondere kunstwerken zelf te ervaren.