Part Of Me

2.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: FTFXF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Indrukwekkend portret van Hans Jochem Bakker

Ontdek dit adembenemende portret van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit unieke kunstwerk, een echte unica, is met zorg geschilderd op topkwaliteit linnen. Het doek is vakkundig bespannen op een robuust 4 cm dik aluminium kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Dit kunstwerk is vervaardigd met de beste materialen, wat zorgt voor een duurzame en indrukwekkende presentatie. Het aluminium frame biedt niet alleen stevigheid, maar ook een moderne uitstraling die perfect past in elk interieur.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk bevestigt. Dit maakt het niet alleen een prachtige aanvulling op uw collectie, maar ook een waardevolle investering.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Het portret van Hans Jochem Bakker is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het kunstwerk eerst kunt ervaren voordat u tot aankoop overgaat. Voor degenen die liever online winkelen, is het ook mogelijk om dit kunstwerk via onze webshop te bestellen.

Dit prachtige kunstwerk zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in uw huis of kantoor. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging in onze galerie.