Intense variation III

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
  • Kunstuitleen 26,85 p/maand
  • U spaart 17,90 p/maand
Huur voor € 26,85 p/m
Artikelnummer: FEBTA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Exclusieve kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Unieke kunst op leder

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, is een ware blikvanger. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, kan dit kunstwerk direct aan de muur worden gehangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaar in onze galerie en online

Dit exclusieve kunstwerk is zowel beschikbaar in onze galerie in Amersfoort als online te koop. Bij aankoop nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over Hans Jochem Bakker

Een autodidact met een rijke achtergrond

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Dit heeft geleid tot een bijzondere thematiek in zijn werk, met een focus op stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Van mystiek naar expressionisme

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later bevrijdde de kunstenaar zich van deze stijl en omarmde hij het expressionisme. Zijn nieuwe werken stralen een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Een passievolle benadering

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarshart. Alles is in beweging, en dat is de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij tot een eenheid van vorm, kleur en beweging. Ontdek de unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art en laat u betoveren door zijn bijzondere creaties.