Oriental V

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 120 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: UMXQK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek de unieke kunst van Hans Jochem Bakker

Exclusieve kunstwerken bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Bezoek onze galerie in Amersfoort en laat u verrassen door de schoonheid en het vakmanschap van zijn werken.

Bijzonder kunstwerk met beperkte oplage

Dit prachtige kunstwerk van Hans Jochem Bakker is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 75 stuks. Het is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Kunstuitleen en online aankoop

Bij Amersfoort Art kunt u dit bijzondere kunstwerk zowel via onze kunstuitleen als online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Hans Jochem Bakker: Een autodidactische kunstenaar

Leven en inspiratie

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Zijn thematiek omvat vaak zuidelijk temperament met bijzondere aandacht voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke ontwikkeling

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk het pad van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrie-achtige beelden die tot zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen leidden. Later ontwikkelde zijn stijl zich tot een meer expressionistische benadering. Hij bevrijdde zich van zijn zelfopgelegde beperkingen, wat resulteerde in een werk dat vanaf het begin een tomeloze vreugde over die bevrijding uitstraalde.

Eenheid van vorm, kleur en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarshart. Alles is in beweging, en dit is ook de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Hierdoor wordt de schilderhandeling compleet en ontstaat er een harmonieuze eenheid van vorm, kleur en beweging in elk schilderij.

Bezoek Amersfoort Art en ontdek de kunstwerken van Hans Jochem Bakker.