Avec Amour

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
  • U spaart 17,90 p/maand
Artikelnummer: CGNPI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek de unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Onze galerie in Amersfoort nodigt u van harte uit om deze bijzondere werken te komen bewonderen. Dit exclusieve kunstwerk van Bakker is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, wat het een zeldzaam en waardevol verzamelobject maakt.

Bijzonder materiaal en hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat resulteert in een uniek patroon met een indrukwekkende structuur. Deze bijzondere creatie is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde bevestigt.

Online aankoop en bezorgservice

Naast een bezoek aan onze galerie, kunt u dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U geniet altijd van een retourrecht van 14 dagen, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Hij is een autodidact afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Dit uit zich in een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met werken vol mystieke en nachtmerrieachtige beelden. Deze periode leverde zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen op. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl. De kunstenaar bevrijdde zich van zijn zelf opgelegde beperkingen, en zijn nieuwe werk straalt een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles in zijn werk is in beweging, en dat is voor hem de belangrijkste reden om te blijven schilderen. Door deze dynamiek wordt de schilderhandeling compleet, en ontstaat een schilderij dat een eenheid vormt van vorm, kleur en beweging.

Kom langs bij Amersfoort Art of bezoek onze webshop om dit en andere prachtige werken van Hans Jochem Bakker te ontdekken.