Sioux II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 120 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: VZHBH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Uniek kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, is een ware eyecatcher voor elke kunstliefhebber.

Bijzondere materialen en afwerking

Dit kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaar in onze galerie en online

U kunt dit kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort of eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over de kunstenaar: Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootmeesters als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek, zoals een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Ontwikkeling en stijl

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, waarbij hij zich bediende van mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later ontwikkelde hij een meer expressionistische werkwijze, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werken stralen een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarshart. Alles in zijn werk is in beweging, wat voor hem de belangrijkste reden is om te blijven schilderen. Hierdoor wordt de schilderhandeling compleet en ontstaat er een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie of bekijk onze online collectie om dit unieke kunstwerk van Hans Jochem Bakker aan uw verzameling toe te voegen.