Innovate III

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: EKEED Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Innovate III – kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke kunstwerken bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, getiteld Innovate III, is een exclusief stuk dat in een beperkte oplage van slechts 75 exemplaren is vervaardigd. U bent van harte welkom om het kunstwerk te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar het is ook eenvoudig online te bestellen.

Bijzondere materialen en technieken

Innovate III is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon met een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

De kunstenaar: Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met een thematiek vol mystieke en nachtmerrieachtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelfopgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werk straalt een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarshart. Alles in zijn werk is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt de schilderhandeling compleet en transformeert het schilderij tot een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bestel Innovate III online

U kunt Innovate III eenvoudig online bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Voeg dit unieke kunstwerk van Hans Jochem Bakker toe aan uw collectie en geniet van de passie en beweging die het uitstraalt.