Intense I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: FUJPH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Exclusieve collectie

Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide en unieke collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Deze werken zijn een prachtige toevoeging aan elke kunstverzameling en bieden een bijzondere esthetische ervaring.

Beperkte oplage en hoogwaardige materialen

Dit uitzonderlijke kunstwerk van Hans Jochem Bakker is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is professioneel verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk garandeert. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een waardevolle investering.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grote namen als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Zijn werken tonen een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Deze werken zijn zeer gedetailleerd en buitengewoon knap geschilderd. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering, waarbij de kunstenaar zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen en een nieuwe, tomeloze vreugde in zijn werk liet zien.

Passie en beweging

Bakker’s kunstwerken zijn zo spontaan mogelijk en komen recht uit zijn gepassioneerde kunstenaars hart. Alles is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden voor Bakker om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Online aankoop en bezorging

U kunt dit prachtige kunstwerk eenvoudig online aanschaffen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Ontdek de bijzondere kunstwerken van Hans Jochem Bakker en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.