Dedicated

995,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: VGWRO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Bijzonder kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke creatie in beperkte oplage

Ontdek dit prachtige kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, waardoor het een exclusieve aanvulling vormt voor elke kunstcollectie.

Gedrukt en bewerkt op leder

Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een bijzonder patroon en een indrukwekkende structuur. Deze unieke combinatie van materialen geeft het werk een extra dimensie en een tastbare kwaliteit.

Verlijmd op aluminium dibond plaat

Voor extra duurzaamheid en een strakke uitstraling is het kunstwerk verlijmd op een aluminium dibond plaat. Deze stevige basis zorgt ervoor dat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen, zonder dat extra montage nodig is. Het kwaliteitsframe zorgt voor een perfecte afwerking.

Inclusief certificaat van echtheid

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, waarmee de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk worden gegarandeerd. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een waardevolle investering.

Over Hans Jochem Bakker

De kunstenaar en zijn inspiratie

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn thematiek, die vaak stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen omvat.

Artistieke ontwikkeling

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrie-achtige beelden die zeer gedetailleerd en knap geschilderd waren. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering, waarbij hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werken stralen een tomeloze vreugde en spontaniteit uit.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles is in beweging, en dat is voor hem de belangrijkste reden om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt zijn schilderijen tot een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bestel nu online

Dit bijzondere kunstwerk is ook online te koop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.