Innovate I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
  • Kunstuitleen 26,85 p/maand
  • U spaart 17,90 p/maand
Huur voor € 26,85 p/m
Artikelnummer: XIGXP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Hans Jochem Bakker kunstwerken bij Amersfoort Art

Exclusief kunstwerk op leder

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit unieke kunstwerk, vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, is een ware blikvanger. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een bijzonder patroon en een indrukwekkende structuur. Vervolgens is het verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is uiteraard ook online te bestellen.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Zijn werk wordt sterk beïnvloed door grootmeesters zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn duidelijk zichtbaar in zijn thematiek, die vaak stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen omvat.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en technisch geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl. Deze verandering markeerde een bevrijding van zijn eerdere beperkingen, waarbij zijn nieuwe werk een tomeloze vreugde en spontaniteit uitstraalt.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Voor hem is alles in beweging, en dit is de belangrijkste reden om te blijven schilderen. Zijn schilderijen worden hierdoor een eenheid van vorm, kleur en beweging, wat de schilderhandeling compleet maakt.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om deze en andere prachtige kunstwerken van Hans Jochem Bakker te bewonderen, of bestel eenvoudig online. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.