Affectionate Grey I

995,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 150 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: GUVUB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Affectionate Grey I – Hans Jochem Bakker

Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzonder mooie kunstwerk, Affectionate Grey I, is een uniek stuk dat zeker indruk zal maken in uw interieur. Vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, is dit kunstwerk een zeldzaam en waardevol bezit.

Unieke materialen en afwerking

Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op hoogwaardig leder, wat zorgt voor een bijzonder patroon met een indrukwekkende structuur. Deze unieke combinatie van materialen geeft het kunstwerk een luxe uitstraling en een tastbare diepte. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een stevige aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Affectionate Grey I ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk bevestigt. Dit certificaat garandeert dat u een origineel werk van Hans Jochem Bakker in handen heeft.

Beschikbaarheid en aankoop

Dit kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen en uiteraard ook online te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloed is duidelijk zichtbaar in zijn werk, met een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de thematiek van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later ontwikkelde hij een meer expressionistische stijl, waarbij hij zijn creatieve vrijheid volledig omarmde. Zijn werk straalt sindsdien een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Met een spontane, eerlijke en gepassioneerde benadering blijft Hans Jochem Bakker schilderen. Zijn werken zijn een eenheid van vorm, kleur en beweging, en vormen een dynamische toevoeging aan elke kunstverzameling.

Ontdek Affectionate Grey I en andere werken van Hans Jochem Bakker in onze galerie in Amersfoort of bekijk ze online op Amersfoort Art.