Geisha II

695,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 50 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: JMQRR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Geisha II – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke kunstwerken in beperkte oplage

Amersfoort Art biedt een indrukwekkende collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Eén van de pronkstukken uit deze collectie is “Geisha II”, een kunstwerk dat slechts in een beperkte oplage van 75 stuks is vervaardigd. Dit maakt elk exemplaar uniek en bijzonder waardevol.

Bijzondere materialen en afwerking

“Geisha II” is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een opvallend patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde ervan garandeert.

De inspiratie en stijl van Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootmeesters als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloed is duidelijk zichtbaar in zijn thematiek, waarbij hij een bijzondere belangstelling toont voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Van mystieke beelden naar expressionistische vrijheid

In zijn vroege periode was Bakker sterk beïnvloed door Salvador Dalí, wat resulteerde in gedetailleerde en mystieke schilderijen. Later bevrijdde hij zich van deze invloeden en ontwikkelde hij een eigen expressionistische stijl. Zijn werk straalt sindsdien een tomeloze vreugde en beweging uit, wat elk schilderij tot een levendige en dynamische eenheid van vorm, kleur en beweging maakt.

Bezoek onze galerie of koop online

U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om dit bijzondere kunstwerk in het echt te bewonderen. Uiteraard kunt u “Geisha II” ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Ontdek de passie en het vakmanschap van Hans Jochem Bakker met “Geisha II” en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie.