Le Rouge II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: BFNCK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek de unieke kunst van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Exclusieve kunstwerken in beperkte oplage

Bij Amersfoort Art vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, vervaardigd in een gelimiteerde oplage van slechts 75 stuks, is een waar pronkstuk. Het werk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Vervolgens is het kunstwerk verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, zodat het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Dit kunstwerk van Hans Jochem Bakker wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde ervan garandeert. Dankzij de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking, is dit kunstwerk een duurzame en waardevolle toevoeging aan uw collectie. U kunt dit kunstwerk zowel in onze galerie in Amersfoort bezichtigen als online bestellen.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidactische kunstenaar uit Nederland, afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn werk. Zijn thematiek omvat onder andere stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroege periode volgde hij voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrie-achtige beelden die buitengewoon gedetailleerd en knap geschilderd waren. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering, waarbij hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werken stralen een tomeloze vreugde en spontaniteit uit, recht uit het gepassioneerde hart van de kunstenaar.

Een dynamische expressie van vorm, kleur en beweging

De kunstwerken van Hans Jochem Bakker zijn een dynamische expressie van vorm, kleur en beweging. Alles is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden voor de kunstenaar om te blijven schilderen. Hierdoor wordt de schilderhandeling compleet en ontstaat er een harmonieuze eenheid in zijn werken.

Beschikbaar in onze galerie en online

U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk van dichtbij te bewonderen. Daarnaast is het kunstwerk ook beschikbaar in onze kunstuitleen en uiteraard online te koop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Bezoek Amersfoort Art en ontdek de unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker.