Temptation I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 120 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: CAFIT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk van Hans Jochem Bakker bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzonder mooie kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, wat het een exclusief en waardevol stuk maakt voor elke kunstverzamelaar.

Bijzonder materiaal en afwerking

Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Deze speciale techniek geeft het werk een ongeëvenaarde diepte en textuur. Vervolgens is het kunstwerk verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen.

Inclusief certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk garandeert. Dit maakt het niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een waardevolle investering.

Hans Jochem Bakker: een autodidact met een rijke inspiratiebron

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament in zijn eigen werk geïntegreerd. Dit is terug te zien in zijn thematiek, die een bijzondere belangstelling toont voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Een evoluerende stijl

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een meer expressionistische stijl. Deze verandering markeerde een bevrijding voor de kunstenaar, wat zich vertaalde in een tomeloze vreugde die duidelijk voelbaar is in zijn latere werken.

Een dynamische kunstervaring

Bakker’s werken zijn zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Alles is in beweging, en dat is voor hem de belangrijkste reden om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie of koop online

U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om dit bijzondere kunstwerk in het echt te bewonderen. Uiteraard kunt u het kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Amersfoort Art is uw bestemming voor unieke en hoogwaardige kunstwerken. Voeg vandaag nog een kunstwerk van Hans Jochem Bakker toe aan uw collectie!