The Rally Car

425,00

Beschikbaar via nabestelling

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 32 x 15,5 x 16,5 cm
Artikelnummer: FO85088 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Rally Car

Een kunstwerk van Guillermo Forchino

The Rally Car is een indrukwekkend beeld uit de serie The Vehicles van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit unieke kunstwerk is een perfecte aanvulling voor elke kunstverzameling en een schitterend cadeau voor verjaardagen of als relatiegeschenk.

Gedetailleerde en levendige weergave

De extreem bochtige onverharde weg was bezaaid met kuilen en opgelapt met los grind. Volledig afgestemd op zijn rol als kampioen drukte de beroemde rallyrijder Juan Carlos Mothe zijn voet op het gaspedaal. De snelheidsmeter stond op vol gas en de naald van de toerenteller stond in de rode zone. De auto zag eruit alsof hij bij elke bocht van de weg zou vliegen. Met de finish op slechts vijf kilometer afstand zou niemand de koppositie kunnen wegnemen.

Spanning en avontuur

Zijn co-piloot Andrés Sisin, die hem steeds waardevolle aanwijzingen gaf, was spierwit. Gegrepen door paniek, stotterde hij: ‘Ver… ver… heel gevaarlijk… gevaar… gevaarlijk… sh… sh… scherp… r… r… rechts… t… t… draai.. nee, nee! … Ik bedoel, ga lefff…”

Een onvergetelijke race

Zes uur later, toen hij wakker werd op de ziekenhuisafdeling, zag hij de grote kampioen zelf in het bed naast hem liggen. Met gipsverbanden op beide benen en een verband om zijn hoofd dat zelfs zijn ogen bedekte, mompelde de kampioen op zeer lage toon. De co-piloot spitste zijn oren om te luisteren en slaagde erin woorden te onderscheiden die een beetje klonken als: ‘Ik ga hem vermoorden… Ik ga hem vermoorden… als ik hem zie… Ik zal hem vermoorden!’.

Exclusieve geschenkverpakking

The Rally Car wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, waardoor het een ideaal geschenk is voor elke gelegenheid. Voeg dit prachtige beeld toe aan uw collectie of geef het als een bijzonder cadeau aan een geliefde.

Bestel nu bij Amersfoort Art

Ontdek de wereld van Guillermo Forchino en voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie. Bestel The Rally Car vandaag nog bij Amersfoort Art, uw specialist in galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort.