The Business Trip

435,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 34x15x12 cm
Artikelnummer: FO85045 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Business Trip – een kunstwerk van Guillermo Forchino

The Business Trip is een beeld uit de serie The Vehicles van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het beeld wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, wat het nog specialer maakt om te geven of te ontvangen.

Verhaal achter The Business Trip

Juffrouw Belkys tikte met één vinger op haar machine, begreep niets van computers, sprak geen vreemde talen en had bovendien een hekel aan boekhouding en zakelijke bijeenkomsten. Ondanks deze “kleine” ongemakken viel ze op de dag van haar interview met de president, de heer Raúl López Monti, op tussen de 25 best opgeleide kandidaten in de stad en kreeg ze zonder al te veel moeite de felbegeerde positie van persoonlijk secretaris. Zoals altijd waren er enkele jaloerse mensen die zeiden dat het kwam door haar decolleté en nauwsluitende rok.

Belkys overtuigde zichzelf ervan dat ze de positie verdiende dankzij de intensieve marketingcursus die ze schriftelijk volgde aan het Institute of Middle Studies in Tijuana. De volgende dag vertrok de president haastig met haar op een “zakenreis” voor een week naar Paradise Beach, een reis die uiteindelijk moest worden verlengd tot een maand. Terug op kantoor vroeg de nieuwe secretaris om opslag, die onmiddellijk werd toegekend. Bovendien kondigde haar baas aan dat ze een uitstekende assistente was geweest ondanks het feit dat ze geen enkele aantekening had gemaakt omdat ze alle dossiers op kantoor was vergeten.

Perfect als cadeau

The Business Trip is niet alleen een artistiek kunstwerk, maar ook een gespreksonderwerp dat zowel humor als vakmanschap uitstraalt. Het is een perfect geschenk voor kunstliefhebbers en verzamelaars, maar ook voor iedereen die een uniek en betekenisvol cadeau zoekt.

Exclusieve geschenkverpakking

Dit kunstwerk wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking, wat het nog specialer maakt. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of als relatiegeschenk is, The Business Trip zal zeker indruk maken.

Over de kunstenaar

Guillermo Forchino staat bekend om zijn unieke en humoristische stijl. Zijn werken zijn wereldwijd geliefd en verzameld. Met The Business Trip voegt hij wederom een kunstwerk toe aan zijn indrukwekkende collectie.

Guillermo Forchino