The Business Trip

435,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 34x15x12 cm
Artikelnummer: FO85045 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Business Trip is een beeld uit de serie The Vehicles van Guillermo Forchino. Prachtig beeld als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Wordt geleverd in fraaie geschenkverpakking. Levertijd 1-2 werkdagen. Gratis verzending in Nederland (België €8,95).

Guillermo-Forchino

Juffrouw Belkys tikte met één vinger op haar machine, begreep niets van computers, sprak geen vreemde talen en had bovendien een hekel aan boekhouding en zakelijke bijeenkomsten. Ondanks deze “kleine” ongemakken viel ze op de dag van haar interview met de president, de heer Raúl López Monti, op tussen de 25 best opgeleide kandidaten in de stad en kreeg ze zonder al te veel moeite de felbegeerde positie van persoonlijk secretaris. Zoals altijd waren er enkele jaloerse mensen die zeiden dat het kwam door haar decolleté en nauwsluitende rok.

Belkys, overtuigde zichzelf ervan dat ze de positie verdiende dankzij de intensieve marketingcursus die ze schriftelijk volgde aan het Institute of Middle Studies in Tijuana. De volgende dag vertrok de president haastig met haar op een “zakenreis” voor een week naar ParadiseBeach, een reis die uiteindelijk moest worden verlengd tot een maand. Terug op kantoor vroeg de nieuwe secretaris om opslag, die onmiddellijk werd toegekend. Bovendien kondigde haar baas aan dat ze een uitstekende assistente was geweest ondanks het feit dat ze geen enkele aantekening had gemaakt omdat ze alle dossiers op kantoor was vergeten.