The Businesswoman

299,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 18 x 23 x 33 cm
  • U spaart 5,98 p/maand
Artikelnummer: FO85546 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Business – Guillermo Forchino

Guillermo-Forchino

Over het kunstwerk

Niets zat Ellen Jones meer dwars dan toen haar broer als tiener verklaarde dat een vrouw huisvrouw moest zijn en niets meer. Sindsdien had ze geen ander doel dan een onafhankelijke vrouw te worden. Ze studeerde als een bezetene en hoewel ze buitengewoon bekwaam was, moest ze twee keer zo hard werken als haar mannelijke klasgenoten. Ze wist dat het voor een vrouw twee keer zo moeilijk was om te slagen in een mannenwereld.

Vandaag, als algemeen directeur van Ethical Planet Corporation, een bedrijf met 3.000 werknemers, als ze denkt aan wat haar broer ooit had gezegd, sluit ze haar ogen en komt er een glimlach op haar lippen.

Perfect cadeau

The Business is een beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige beeld is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het symboliseert doorzettingsvermogen en succes, en is een perfecte aanvulling voor elke kunstverzameling.

Over Guillermo Forchino

Guillermo Forchino staat bekend om zijn humoristische en gedetailleerde beeldhouwwerken. Zijn werken worden wereldwijd gewaardeerd en zijn een must-have voor liefhebbers van unieke en expressieve kunst. Met The Business voegt hij wederom een bijzonder werk toe aan zijn indrukwekkende portfolio.