The Retiree

375,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 16,5 x 27 x 30,5 cm
Artikelnummer: FO85540 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Retiree van Guillermo Forchino

Een kunstwerk uit de serie The Professionals

The Retiree is een prachtig beeldhouwwerk uit de serie The Professionals, ontworpen door de beroemde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een ideale keuze als cadeau voor een verjaardag of als een relatiegeschenk.

Het verhaal achter The Retiree

Veertig jaar lang werd Carlos Galvez elke ochtend om 6.50 uur wakker om half slapend naar zijn werk te gaan. Veertig jaar lang had hij er een hekel aan om ’s morgens vroeg wakker te worden. De eerste maandag van zijn pensionering ging zoals gewoonlijk de wekker. Zijn vrouw werd met een schok wakker. “Maar Carlos, ben je vergeten dat je met pensioen bent?” “Helemaal niet, lieverd, ik wilde gewoon weten hoe het voelt om om 7.00 uur in de ochtend nog verder te slapen.” Hij sloot zijn ogen en dacht aan het golfspel dat hem die middag te wachten stond, zijn visreisje dat hij de dag erna had gepland, het spelen van poker met zijn vrienden en zijn oude collega’s die zich op datzelfde moment haastten om naar hun werk te gaan. Met een glimlach van voldoening viel hij vredig weer in slaap.

Waarom kiezen voor The Retiree?

The Retiree is niet alleen een kunstwerk, maar ook een verhaal dat de vreugde en rust van het pensioen viert. Het beeld is met zorg en oog voor detail gemaakt, wat het een echte eyecatcher maakt in elk interieur. Of je het nu cadeau doet of zelf houdt, het zal altijd een glimlach op je gezicht toveren.

Kenmerken van The Retiree

  • Ontwerper: Guillermo Forchino
  • Serie: The Professionals
  • Materiaal: Hoogwaardige materialen
  • Afmetingen: 16,5 x 27 x 30,5 cm

Guillermo Forchino

Bestel The Retiree bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we een uitgebreide collectie kunstwerken, waaronder de prachtige serie van Guillermo Forchino. Bestel The Retiree vandaag nog en voeg een stuk kunst toe aan je collectie.