Lady Lawyer

169,00360,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: FUGJJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Lady Lawyer – een kunstwerk uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino

Lady Lawyer is een prachtig beeld uit de befaamde serie The Professionals van de getalenteerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een perfect cadeau voor een verjaardag of als een stijlvol relatiegeschenk.

Het verhaal achter Lady Lawyer

Tijdens haar jeugd was Vera Timmons getuige van talloze misdaden. Op een dag zag ze haar buurmeisje, Peter ‘Freckles’, met een sarcastische glimlach de teddybeer van haar vriendin Katherine aan stukken scheuren. De volgende week brak dezelfde Peter, gewapend met een katapult, het raam van mevrouw Carrigan. Op een andere dag stal ‘Freckles’ een handvol snoep door zijn smerige handen in de snoepkom van tante Mary te steken. Zelfs als Vera alles had gezien, zei iedereen dat ze loog en beschuldigde ze haar kleine zusje als de schuldige van de misdaad. Onrecht, dat wil zeggen het onrecht van de waarheid te hebben gezegd en niemand geloofde haar, is wat Vera Timmons ertoe bracht rechten te gaan studeren. De jaren gingen voorbij en na een schitterende carrière aan de universiteit was Vera trots om het beroep uit te oefenen waar ze zo naar verlangde. Het enige dat ze nooit zal kunnen begrijpen, is hoe die vreselijke Peter ‘Freckles’ uiteindelijk de politiek inging en minister kon worden.

Waarom kiezen voor Lady Lawyer?

  • Uniek en gedetailleerd ontwerp van Guillermo Forchino
  • Perfect als cadeau of relatiegeschenk
  • Een inspirerend verhaal dat het kunstwerk tot leven brengt

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Lady Lawyer en voeg een stukje bijzondere kunst toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.