The Lady Cook

375,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 17,5 x 17,5 x 42 cm
  • Kunstuitleen 11,25 p/maand
Huur voor € 11,25 p/m
Artikelnummer: FO85549 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

The lady cook – een kunstwerk van Guillermo Forchino

Ontdek de magie van The Professionals serie

The Lady Cook is een prachtig beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk, en voegt een vleugje humor en vakmanschap toe aan elke ruimte.

Het verhaal achter The Lady Cook

“Een authentieke maaltijd moet zijn zoals onze grootmoeders vroeger maakten, dat is het motto van dit restaurant!”, zei de manager van het etablissement tegen Susana Pereyra, de nieuwe kok. Precies op dat moment herinnerde Susana zich dat haar grootmoeder niets kon koken, zelfs geen hardgekookte eieren. Toen de baas haar vroeg om een ouderwetse fazantenstoofpot te maken, begonnen twee grote zweetdruppels over haar voorhoofd te rollen. Ze verzamelde alle ingrediënten die ze kon bedenken en begon met het bereiden van de stoofpot met haar ogen vol tranen op wat voelde als haar laatste werkdag. Plots kwam het gebruikelijke gezegde van haar Spaanse oma weer bij haar op: “Chorizo is prima als het wordt gekookt met goede wijn.” Twee uur later, na het toevoegen van een halve fles “Chateau Margaux Grand Cru” en drie Iberische chorizo’s aan de braadpan, drong een heerlijk onweerstaanbaar aroma de keuken binnen. De manager, die de buitengewone smaak van Susana’s gerecht niet kon geloven, zei: “Gefeliciteerd, juffrouw Pereyra! Ik zie dat je grootmoeder een uitstekende kok was.”

Over Guillermo Forchino

Guillermo Forchino staat bekend om zijn gedetailleerde en humoristische beelden die vaak alledaagse beroepen en situaties uitbeelden. Zijn kunstwerken zijn wereldwijd geliefd en worden gewaardeerd om hun unieke stijl en vakmanschap.

Perfect cadeau voor elke gelegenheid

The Lady Cook is niet alleen een kunstwerk, maar ook een gespreksonderwerp dat elke ruimte verlevendigt. Of je het nu cadeau geeft voor een verjaardag, jubileum, of als relatiegeschenk, dit beeld zal zeker indruk maken.

Guillermo Forchino