Mr. Pokerface

299,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 19 x 17 x 42 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: FO85545 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mr. Pokerface – beeld uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino

Mr. Pokerface is een prachtig beeld uit de serie The Professionals van de getalenteerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit unieke kunstwerk is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk.

Intrigerend verhaal achter Mr. Pokerface

De klok wees 5 uur in de ochtend aan. Pablo Pares speelde al 12 uur non-stop. Twee zweetdruppels gleden langs zijn voorhoofd. Hij kon zijn ogen niet geloven: de drie kaarten die hij zojuist had uitgewisseld vormden een magnifieke royal straight flush. Hij deed zijn best om geen enkele emotie te tonen.

Hij voelde de ader in zijn slaap verdrievoudigen in volume. Zijn hart bonsde als een trommel in zijn borst, zijn arm begon te trillen, zijn zicht werd wazig… en viel flauw terwijl hij onder de tafel viel. Drie uur later, toen hij wakker werd op de spoedeisende hulp, balde zijn vuist zijn royal straight flush zo stevig dat urenlang niemand de kaarten uit zijn hand kon nemen.

Een kunstwerk voor elke gelegenheid

Mr. Pokerface is niet alleen een kunstwerk, maar ook een boeiend gespreksonderwerp. Het gedetailleerde ontwerp en de fascinerende achtergrond maken het een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie. Of je nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een cadeau, dit beeld zal zeker indruk maken.

Guillermo Forchino

Over Guillermo Forchino

Guillermo Forchino staat bekend om zijn humoristische en gedetailleerde beelden die vaak een verhaal vertellen. Met zijn serie The Professionals brengt hij alledaagse beroepen tot leven op een unieke en artistieke manier. Elk beeld is met zorg en vakmanschap vervaardigd, wat resulteert in een kunstwerk dat zowel visueel aantrekkelijk als emotioneel resonant is.

Perfecte gift voor elke kunstliefhebber

Of je nu iemand wilt verrassen met een cadeau of je eigen kunstcollectie wilt uitbreiden, Mr. Pokerface is een uitstekende keuze. Het beeld is een ware blikvanger en zal zeker bewondering oogsten.

Ontdek de magie van Guillermo Forchino’s werk en voeg Mr. Pokerface toe aan je collectie. Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en om dit prachtige kunstwerk te bestellen.