The Godfather

365,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 18 x 17 x 40 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: FO85552 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Godfather

Het was elf uur ’s avonds. Zachte achtergrondmuziek zweefde door de bedompte lucht van nachtclub Cosa Nostra. Een federale agent kwam de zaal binnen en vroeg naar een zekere Vito Calabria. De pianist knikte met zijn hoofd naar de enige man in de bar, een man die tegen de toonbank leunde. De agent benaderde het onderwerp voorzichtig en vroeg of hij de persoon was die hij zocht. Onbewogen pakte de klant het glas whisky dat Marilyn, de serveerster van de bar, hem had geschonken, nam een slok, bekeek zijn gesprekspartner van top tot teen, nam nog een slok en zei: “Ik ben maar een zakenman, niets anders. Is er een probleem?” Vervolgens prikte hij een tandenstoker door een olijf, bracht hem naar zijn mond en met een glimlach op zijn lippen keek hij hoe een zweetdruppel zachtjes over het voorhoofd van de inspecteur droop.

Guillermo Forchino

Unieke kenmerken van The Godfather

The Godfather is een kunstwerk dat de sfeer en mystiek van een klassieke maffiafilm perfect weet te vangen. Het gedetailleerde ontwerp en de levendige kleuren maken dit kunstwerk een echte eyecatcher in elke ruimte.

Hoogwaardige materialen

Dit kunstwerk is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en van blijvende kwaliteit. Het is een perfecte aanvulling op elke kunstcollectie.

Perfect cadeau

Op zoek naar een en stijlvol cadeau? The Godfather is een uitstekende keuze voor liefhebbers van kunst en film. Het vertelt een verhaal dat tot de verbeelding spreekt en zal zeker indruk maken.

Over de kunstenaar

Guillermo Forchino is een gerenommeerde kunstenaar bekend om zijn gedetailleerde en expressieve werken. Met The Godfather heeft hij wederom een kunstwerk gecreëerd dat de essentie van zijn artistieke visie perfect weergeeft.