The Couch Potato

375,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 38 x 23 x 20 cm
Artikelnummer: FO85506 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Couch Potato

Ontdek de wereld van Pipo Saulle

Na zijn hele jeugd naar ‘The Lucille Ball Show’ te hebben gekeken, werd Pipo Saulle een echte televisieverslaafde. Hij is verslingerd aan elke serie en soap die op de buis verschijnt. Voor hem is de afstandsbediening de grootste uitvinding sinds de televisie zelf. Pipo stopt nooit met zappen en is volledig op de hoogte van alle roddels in de showbizz. Hij kent zelfs de advertenties uit zijn hoofd en kan het merk van een product al raden voordat het op het scherm verschijnt. In dit spel is hij onverslaanbaar.

De onverslaanbare kampioen

Wanneer Pipo wint, heft hij triomfantelijk zijn armen in de lucht, maakt het V-teken voor overwinning en roept uitbundig terwijl hij rond de salontafel cirkelt: “Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen.” Zijn andere passies? Popcorn en hamburgers, die hij wegspoelt met enorme slokken ijskoud bier. “Mijn God! Het leven is goed!” roept hij vaak uit. Als hij niet hoefde te werken, zou hij zich in het paradijs wanen.

Een kunstwerk vol herkenning

‘The Couch Potato’ is een kunstwerk dat de moderne mens weerspiegelt, gevangen in de wereld van televisie en comfort. Het schilderij vangt de essentie van ontspanning en escapisme, en is een must-have voor elke kunstliefhebber die van humor en herkenning houdt.

Haal het paradijs in huis

Breng een stukje van Pipo Saulle’s paradijs in jouw huis met ‘The Couch Potato’. Dit kunstwerk zal niet alleen je muur sieren, maar ook een glimlach op je gezicht toveren elke keer als je het ziet. Voeg dit unieke stuk toe aan je collectie en geniet van de verhalen die het vertelt.