The Firefighter

110,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 12 x 11,5 x 21,5 cm
Artikelnummer: FO84010 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Firefighter – Guillermo Forchino

Uniek beeld uit de serie The Professionals

The Firefighter is een prachtig beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit gedetailleerde kunstwerk is een perfect cadeau voor verjaardagen of als relatiegeschenk. Het beeld vertelt het verhaal van Sergeant Germán Echeverría, een man die al van jongs af aan gefascineerd was door vuur.

Het verhaal van Sergeant Germán Echeverría

Sergeant Germán Echeverría was nooit bang voor vuur. Als kind stak hij graag de sigaretten van zijn vader aan en genoot hij van de specifieke geur van net aangestoken lucifers. Zijn moeder waarschuwde hem altijd: “Speel niet met vuur of je gaat in bed plassen”.

In de herfst maakte hij met zijn vrienden vreugdevuren en gooide handenvol zout in de vlammen, gefascineerd door het geknetter. Op een nacht, na het verbranden van alle gevallen bladeren in zijn tuin, droomde hij dat hij een grote boom bewaterde. De volgende ochtend besloot hij zijn leven te wijden aan het bestrijden van vuur. Hij ging naar de brandweerschool en tegenwoordig is hij de commandant van zijn buurtbrandweer, bekend als “De Lucifer”.

Details en specificaties

Dit beeld van Guillermo Forchino legt de moed en vastberadenheid van Sergeant Germán Echeverría prachtig vast. Het is een uniek en betekenisvol geschenk voor elke gelegenheid.

Guillermo Forchino

Ontdek dit en vele andere kunstwerken in onze collectie bij Amersfoort Art. Verfraai je interieur of verras een geliefde met dit bijzondere beeld.