The Cyclist

465,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 37 x 12 x 38 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: FO85550 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek ‘The Cyclist’ van Guillermo Forchino

Een kunstwerk uit de serie ‘The Professionals’

‘The Cyclist’ is een prachtig beeld uit de beroemde serie ‘The Professionals’ van de getalenteerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk vangt de essentie van humor en vakmanschap, en is een perfecte keuze als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk.

Het verhaal achter ‘The Cyclist’

De huisarts van Yoy Ciliberti had hem geadviseerd om meer te bewegen, omdat zijn sedentaire levensstijl hem in de problemen zou brengen. Na tevergeefs geprobeerd te hebben met rugby, boksen en basketbal, zocht Yoy naar een sport die hij zittend kon beoefenen. Fietsen leek de ideale keuze. Hij kocht een fiets met terugtraprem en alle bijbehorende accessoires. Vol overtuiging besloot hij zijn conditie op de proef te stellen door de hoogste straat van het dorp af te dalen. Na slechts 10 meter ontdekte hij dat remmen met zijn benen ingewikkelder was dan gedacht. De daaropvolgende 400 meter waren de langste van zijn leven, en de volgende twee maanden moest hij voorzichtig op een pluizig veren kussen zitten. Uiteindelijk verkocht hij zijn fiets en schakelde hij over op schaken, staand.

Over Guillermo Forchino

Guillermo Forchino staat bekend om zijn gedetailleerde en humoristische beelden die vaak alledaagse situaties uitbeelden. Zijn werk wordt wereldwijd gewaardeerd en verzameld door kunstliefhebbers die zijn unieke stijl en vakmanschap weten te appreciëren.

Waarom kiezen voor ‘The Cyclist’?

  • en humoristisch ontwerp
  • Hoogwaardige afwerking
  • Perfect als cadeau of relatiegeschenk
  • Een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie

Maak uw kunstcollectie compleet met ‘The Cyclist’ van Guillermo Forchino. Dit unieke beeld zal zeker een glimlach op het gezicht van elke toeschouwer toveren.