Visa Versa (Groot)

478,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 60 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00462SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Visa Versa (Groot) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Visa Versa (Groot), gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en verfijnde kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt.

Materiaal en kenmerken

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens met brons is afgewerkt. Dit geeft elk stuk een tijdloze en elegante uitstraling. Een groot deel van de sculpturen, waaronder Visa Versa (Groot), is bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het esthetische allure van het kunstwerk.

Bijzonderheden

  • Elke sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.
  • De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • De diverse thema’s van de beelden maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn werken, groot en klein, spreken een breed publiek aan en zijn geliefd als relatiegeschenk door hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames van Visa Versa (Groot) als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en speciale voorwaarden.