Moeder En Kind (klein)

35,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 11 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: MA00201SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Moeder en kind – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een en prachtig cadeau

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “Moeder en Kind” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking en is vaak geplaatst op een elegante marmeren sokkel.

Vakmanschap en details

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote vakmanschap. Elk beeld is elegant, rijk aan details en spreekt een brede doelgroep aan.

Veelzijdig en geliefd

De kunstwerken van Ger van Tankeren, waaronder “Moeder en Kind”, zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de betaalbare prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Inclusief biografie

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol verzamelobject.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.