Aandacht Voor Elkaar

42,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 cm
Artikelnummer: MA00323SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Fraai kunstsculptuur: Aandacht voor elkaar

kunstwerk van Ger van Tankeren

Aandacht voor elkaar is een prachtig en origineel kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideale keuze voor een cadeau of een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt aan het geheel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf de vaardigheden aangeleerd om prachtige kunstwerken te creëren. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail.

Toepassing en populariteit

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd bij een breed publiek vanwege hun elegantie en gedetailleerde afwerking. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer populair als relatiegeschenk.

Contact voor grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.