Communicatie

54,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00313SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Communicatie – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Communicatie” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau dat zowel in huiselijke als professionele omgevingen perfect tot zijn recht komt.

Materialen en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat het stuk extra stabiliteit en een luxe uitstraling geeft.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis dat u in huis haalt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail. Van Tankeren’s werken zijn geliefd bij een breed publiek en zijn perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke geschenken.

Geschikt als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer gewild als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een bijzonder relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.