Agreement

78,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 19 cm
Artikelnummer: MA00377SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Agreement: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Agreement, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau dat zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen een bijzondere plek kan innemen.

Materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en gedetailleerde uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van het geheel.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn. Dit maakt het beeld niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur, maar ook een stukje kunstgeschiedenis dat u kunt koesteren.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap.

Veelzijdigheid en aantrekkingskracht

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn geliefd bij een breed publiek vanwege hun elegante en gedetailleerde ontwerpen. De verschillende thema’s maken de beelden geschikt voor diverse gelegenheden, van huiselijke decoratie tot professionele settings. Vanwege de aantrekkelijke prijs en het hoogwaardige ontwerp zijn deze kunstwerken ook zeer populair als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor uw relatiegeschenken, gerust contact met ons op.