The Meeting

70,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 7 cm
Artikelnummer: MA00321SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek het prachtige kunstsculptuur: The Meeting

Een werk van Ger van Tankeren

Het kunstsculptuur The Meeting van Ger van Tankeren is een uitzonderlijk en origineel kunstwerk dat perfect is als cadeau voor elke kunstliefhebber. Dit beeld is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een prachtige en duurzame afwerking. Veel van de sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder The Meeting, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek en stabiliteit van het kunstwerk.

Bijzondere kenmerken van The Meeting

  • Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking
  • Geplaatst op een stijlvolle marmeren sokkel
  • Voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en oog voor detail. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Dit heeft hem een zeer gewaardeerde positie opgeleverd in de kunstwereld. Zijn beelden, zowel groot als klein, zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Perfect voor elke setting

De sculpturen van Ger van Tankeren, zoals The Meeting, zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele ruimtes. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het prachtige ontwerp zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Waarom kiezen voor The Meeting?

Het kunstsculptuur The Meeting is niet alleen een visueel indrukwekkend stuk, maar ook een kunstwerk dat een verhaal vertelt en emoties oproept. Het is een investering in schoonheid en vakmanschap die jarenlang bewondering zal oogsten.

Bestellen en contact

Voor meer informatie over The Meeting of om grotere aantallen te bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken, neem gerust contact met ons op.