De Afspraak

64,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 15 cm
Artikelnummer: MA00297SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Afspraak – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “De Afspraak” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, straalt dit sculptuur vakmanschap en elegantie uit.

Unieke kenmerken van “De Afspraak”

Elk sculptuur van Ger van Tankeren is met zorg vervaardigd en voorzien van een marmeren sokkel, wat het kunstwerk een solide en luxueuze uitstraling geeft. “De Afspraak” wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein.

Vakmanschap en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren kenmerken zich door hun elegantie en oog voor detail. Ze spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect cadeau

Of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een geliefde, een uniek kunstwerk voor uw eigen collectie, of een indrukwekkend relatiegeschenk, “De Afspraak” van Ger van Tankeren is de perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of specifieke wensen.