Angel

84,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00604SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Angel: kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Angel is een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Materiaal en vakmanschap

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling van het kunstwerk.

Bijzonderheden en details

Angel wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk extra en persoonlijk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zichzelf heeft ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Hij staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Geschikt voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren hebben diverse thema’s en zijn perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.