Dank

227,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 44 cm
Artikelnummer: MA00431SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Dank – een betoverend kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Dank” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Het sculptuur is vervaardigd uit een tinlegering met brons en staat stevig op een elegante marmeren sokkel. Elk beeldje wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat het geheel nog persoonlijker maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken, zonder formele kunstzinnige opleiding. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein.

Elegantie en detail

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en vol met details. Ze spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de diverse thema’s en de hoogwaardige afwerking zijn deze beelden bijzonder geliefd als relatiegeschenk.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren, waaronder “Dank”, zijn door hun prijs en prachtige ontwerpen zeer geschikt als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Laat u betoveren door de kunst van Ger van Tankeren en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie of geef een onvergetelijk cadeau.