A Good Connection

48,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 13 cm
Artikelnummer: MA00298SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

A Good Connection – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het fraaie kunstsculptuur “A Good Connection” van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfecte toevoeging aan elk interieur en een schitterend cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een marmeren sokkel. Elk beeldje wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en extra informatie over de achtergrond van het kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk heeft verfijnd. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan. De beelden zijn elegant, vol met details en geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijs zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect voor elke sfeer

De beelden van Ger van Tankeren komen in verschillende thema’s, waardoor ze naadloos passen in diverse settings. Of het nu in een huiselijke kring is of in een professionele sfeer, “A Good Connection” is een kunstwerk dat overal tot zijn recht komt.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Voeg een stukje vakmanschap en elegantie toe aan uw ruimte met het kunstsculptuur “A Good Connection” van Ger van Tankeren.