Impuls

80,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00518SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Impuls – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek “Impuls”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn geplaatst op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje luxe toevoegt.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatieve en waardevolle toevoeging aan uw collectie.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Van Tankeren’s werken zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. De diverse thema’s van zijn beelden maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u contact met ons opnemen.