Balans

98,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 35 cm
Artikelnummer: MA00429SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balans – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk met vakmanschap en elegantie

Het kunstsculptuur “Balans” van Ger van Tankeren is een bijzondere toevoeging aan elke kunstcollectie. Dit prachtige en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars. De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Veel van zijn creaties, waaronder “Balans”, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling.

Kenmerken van het kunstwerk “Balans”

  • Materiaal: Tinlegering met brons
  • Sokkel: Marmer
  • Inclusief: Kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Ondanks dat hij autodidact is, heeft hij zich ontwikkeld tot een expert in zijn vak. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. Ger van Tankeren heeft zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en is nu een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine sculpturen creëert.

Vakmanschap en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren stralen vakmanschap en elegantie uit. Ze zitten vol met details en zijn geschikt voor diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de aantrekkelijke prijsstelling en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Ontdek meer bij Amersfoort Art

Bent u op zoek naar een kunstwerk zoals “Balans” of wilt u meer weten over onze collectie? Bezoek onze galerie, kunstuitleen, en lijstenmakerij in Amersfoort voor een uitgebreide selectie aan kunstwerken van Ger van Tankeren en andere getalenteerde kunstenaars. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor grotere afnames als relatiegeschenk.

Verken de wereld van kunst en vakmanschap met Amersfoort Art en voeg een stukje elegantie toe aan uw collectie met het kunstsculptuur “Balans” van Ger van Tankeren.